Vergaderruimte huren

Een vergaderruimte huren? Het Witte Kasteel biedt de meeste opties

Een vergaderruimte huren? Het Witte Kasteel biedt de meeste opties. Onze historische vergaderlocatie kunt u vinden in Loon op Zand. Wij bieden ruimte voor congressen, vergaderingen, lezingen en symposia. Ons eeuwenoude kasteel bestaat al sinds 1387 en heeft een rijke geschiedenis. Zo was ons kasteel al het verblijf van Napoloen en Zonnekoning Lodewijk XIV. Onze diverse sfeervolle, monumentale gebouwen zorgen ervoor dat u op een manier vergadert die anders dan anders is. De vorstelijke uitstraling van het kasteel, maakt dat u zich in onze vergaderruimte in Brabant in een geheel andere wereld zal voelen. Ook beschikken wij over een uitgestrekt landgoed van vier hectare. Dit kunt u gedurende de pauzes met uw personeel, collega’s of zakenrelaties verkennen. Mogen wij uw bedrijf binnenkort laten ervaren wat inspirerend vergaderen is? Kies ook voor een vergaderruimte huren bij Het Witte Kasteel of lees verder voor meer informatie.

Mogelijkheden van onze vergaderlocatie

Een vergaderruimte huren bij het Witte Kasteel doet u omdat wij oprechte gastvrijheid ademen, u veel gemak ervaart en u positief anders vergadert. Elke vergaderruimte heeft zijn eigen karakter, waar u ongestoord kunt vergaderen. Gezamenlijk met onze innovatieve, culinaire partner sluiten wij met onze beleving geheel aan bij de doelstelling die u voor ogen heeft.  Zo werken wij samen met diverse goede cateraars, zoals By Nathalie en Cookaholics. Wij bieden volop opties en variatie aan om uw dag inspirerend te maken . Las bijvoorbeeld een vergaderpauze in en laat u rondleiden door ons prachtige kasteel. U kunt ook een workshop in de kruidentuin doen of een andere leuke workshop met uw team in onze vergaderruimte in Brabant.

Ontdek onze prachtige tuinen

Een vergaderruimte huren in Het Witte Kasteel levert u ook een prachtig uitzicht op.
U zal zich zeker gaan verbazen over ons prachtige landgoed van ruim vier hectare. Hier kunt u tijdens de pauze een heerlijke wandeling maken met uw team rondom onze vergaderruimte in Brabant of een heerlijke lunch eten. Maak een rondje langs de moestuin, kruidentuin, bloementuin of de verdedigingswallen. U kunt ook b onze boomgaard met hoogstam fruitbomen van oude rassen een bezoek brengen. Met een wandeling op ons uitgestrekte landgoed maakt u de beleving op onze vergaderlocatie / congreslocatie een heel stuk aangenamer.

Neem contact op om onze vergaderruimte te huren

Meteen een vergaderruimte huren in Het Witte Kasteel? Boek nu onze vergaderlocatie en houd uw vergadering eens op een andere plek dan normaal. Wij nodigen u graag uit op Het Witte Kasteel om u door onze diverse ruimtes rond te leiden. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op middels (0416) 85 88 58. Tevens kunt u ons een mail sturen via info@hetwittekasteel.nl. Wij helpen u graag verder en geven u graag een hartelijk welkom op onze prachtige vergaderruimte in Brabant.