Hotel Kaatsheuvel omgeving

Hotel bij Kaatsheuvel en omgeving gezocht? Overnacht op het landgoed van Het Witte Kasteel

Kom uniek overnachten bij Het Witte Kasteel. Dit eeuwenoude kasteel staat garant voor een sprookjesachtige overnachting. Het Witte Kasteel kunt u vinden in de Gemeente Loon op Zand en heeft diverse luxe faciliteiten ter beschikking. Ons kasteel heeft twee bijzondere accommodaties. Het Theehuis en Het Neerhuis. Laat u verleiden door de pracht van deze sfeervolle vakantiewoningen. Het kasteel zelf beschikt over diverse ruimtes, bijgebouwen en uitgestrekte tuinen. Binnen en buiten zal u een unieke sfeer ervaren gedurende uw verblijf. Alsof u bijna in een andere dimensie bent. Een bijzondere en unieke ervaring is u dan ook altijd gegarandeerd als u bij ons verblijft. Zelfs Napoleon en Zonnekoning XIV dachten hier zo over. Boek ons hotel nabij Kaatsheuvel en omgeving of lees verder voor meer informatie.

Overnachting Het Theehuis

Zoekt u een hotel nabij Kaatsheuvel en omgeving, dan is Het Theehuis zeker een aanrader als het gaat om uniek overnachten in Brabant. Dit vakantiehuisje werd eeuwen geleden al door de Freule van het kasteel gebruikt als theehuisje, waar ze volop genoot van de rust en onze prachtige tuinen. Tegenwoordig is het een luxe vakantiewoning. De strakke meubels gecombineerd met het oude karakter, zorgen ervoor dat de authentieke sfeer nog altijd voelbaar is. U kunt Het Theehuis voor twee personen boeken. Er is enkel een begane grond met in de woonkamer een zit- en eethoek met een moderne pantry. Deze biedt u een geweldig uitzicht op onze tuinen. Rondom Het Theehuis bevindt zich een uitgestrekt priv├ęterras.

Bekijk het Theehuis

Overnachting Het Neerhuis

Als hotel nabij Kaatsheuvel en omgeving is ook Het Neerhuis een uitstekende optie. Dit is een volledig gerestaureerde accommodatie welke is omgetoverd tot een luxe en sfeervolle vakantiewoning. Uw verblijf zal als extra bijzonder worden ervaren door het luxe meubilair in combinatie met het oude karakter. In Het Neerhuis vindt u een begane grond en eerste verdieping. U heeft zowel luxe meubelen als apparatuur tot uw beschikking. Deze accommodatie is geschikt voor meerdere personen. Mocht u met uw gezin of een klein gezelschap uniek willen overnachten in Brabant, dan is dit het ideale verblijf voor u.

Bekijk het Neerhuis

Extra informatie

Kiest u voor Het Witte Kasteel als uw hotel nabij Kaatsheuvel en omgeving, dan heeft u de volledige beschikking over onze tuinen. Ook kunt u gratis parkeren en kunt u onze gratis Wifi gebruiken. Huisdieren worden echter niet toegestaan in Het Theehuis en binnen mag er niet gerookt worden.

Kies voor ons hotel nabij Kaatsheuvel en omgeving

Wilt u uniek overnachten in Brabant? Boek dan vandaag nog uw accommodatie. U doet dit door ons contactformulier in te vullen, contact op te nemen via (0416) 85 88 58 of te mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Indien u voor overnachten in ons hotel nabij Kaatsheuvel en omgeving kiest, beleeft u een overnachting die u nooit zal vergeten.