Unieke vergaderlocatie

Een unieke vergaderlocatie gewenst? Kies voor vergaderen in Het Witte Kasteel. Ons kasteel is een inspirerende locatie en heeft volop mogelijkheden te bieden. Of u nu een vergadering, lezing, congres of een festiviteit wenst te organiseren, op ons kasteel staat u altijd een unieke ervaring te wachten. Het Witte Kasteel bestaat sinds 1387 en heeft dan ook een rijke historie. Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV brachten al tijd door in ons kasteel. In onze monumentale en sfeervolle gebouwen krijgt vergaderen ineens een andere dimensie. Door de rustige en luxe uitstraling van het kasteel lijkt het al snel alsof u in een compleet andere wereld bent. En als u even wilt pauzeren, biedt ons landgoed van ruim 4 hectare een heerlijke mogelijkheid om met uw collega’s of zakenpartners te wandelen.

De mogelijkheden van onze unieke vergaderlocatie

Als u onze unieke vergaderlocatie huurt, staat u de meest unieke ervaring te wachten. Een positieve ervaring, waarbij u onze oprechte gastvrijheid ervaart en verzekerd bent van veel gemak. In onze vergaderruimte kunt u in alle rust vergaderen. Ook profiteert u van de meest heerlijke culinaire hapjes. Bovendien bieden wij diverse mogelijkheden om u en uw gezelschap een leuke en inspirerende dag te garanderen. Denk aan een rondleiding door ons mooie kasteel, workshops in de kruidentuin of andere inspirerende activiteiten. Ideaal voor tijdens de vergaderbreak.

Geniet in onze kasteeltuin

Op onze inspirerende vergaderlocatie kunt u heerlijk genieten op ons prachtige landgoed van ruim 4 hectare. Loop tijdens de vergaderbreak een rondje door onze prachtige kasteeltuin of laat hier uw lunch plaatsvinden. Bezoek onze kruidentuin en/of moestuin en wandel langs onze verdedigingswallen. Wij hebben ook een prachtige boomgaard met diverse fruitbomen. Met een inspirerende wandeling door onze royale kasteeltuin geeft u uw gezelschap een complete ervaring op Het Witte Kasteel.

Huur nu onze unieke vergaderlocatie

Wilt u onze unieke vergaderlocatie boeken voor een inspirerende vergadering met uw collega’s of zakenpartners? Plan dan meteen een datum in. U kunt uiteraard ook eerst een afspraak maken voor een rondleiding. Wij leiden u graag rond door ons kasteel. U kunt hiervoor ons contactformulier invullen of bellen naar (0416) 85 88 58. U kunt ook mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Op onze unieke vergaderlocatie wordt uw vergadering er een om nooit meer te vergeten.