Op vrijdag 21 en zaterdag 22 november opent De Smaakmakerij opnieuw de deuren van haar pop-up restaurant in Het Witte Kasteel. Geniet van een smaakvolle avond op een unieke locatie, waar historie, sfeer en gastvrijheid samenkomen.
In Het Witte Kasteel serveren de chefs van De Smaakmakerij een verrassend diner, bereid met aandacht voor seizoensproducten en lokale ingrediënten. Laat je verrassen door het menu, de ambiance en de bijzondere beleving van dineren op een plek vol verhalen.
Een avond voor fijnproevers, liefhebbers van bijzondere plekken en iedereen die toe is aan iets anders dan gewoon uit eten.
Menu:
Amuse
—-
Brood & boter
—-
Tartalette van steak tartare
eidooier creme | kappertjes | Parmezaan krokant | ingelegde rode ui | gemarineerde tomaat
of
Gerookte rode bieten carpaccio
gemarineerde enoki | sweet- chili vinaigrette | krokante nori | yuzu parels | amandel
—-
Bisque
toast & rouille | garnaal
—-
Îșid’or honing geglaceerde eendenbout
pommes Annette | pastinaak creme | geroosterde pompoen | pretzel krokant
of
Krokant gebakken aubergine & miso
zwarte rijst in bananenblad | geroosterde limoen | bimi | cashew
—-
Appeltaart bavarois
gesuikerde kaneel | kaneel ijs | amaretto caramel
Prijs: €49,50 per persoon (4-gangen diner). Genoemde prijs is excl. drank.
Tijden: Inloop start om 18:00 uur.
Reserveren:
Copyright © 2024 Het Witte Kasteel | Website realisatie: PDK Online Succes | Algemene voorwaarden — Privacyverklaring