Kasteellunch

Kasteellunch op zondag à € 24,95 p.p.

Speciaal voor u hebben we een lunch ‘Kasteellunch’ samengesteld. Na een hartelijk ontvangst op het landgoed met een glaasje bubbels, is de tafel voor u gedekt. 

U start met een heerlijk glaasje verse soep. Daarna kunt u genieten van diverse belegde Waldkorn broodjes (2 openen belegde broodjes p.p.). De Waldkorn broodjes worden belegd met eiersalade en tonijnsalade. Alle broodjes worden afgemaakt met sla, tomaat en komkommer. De ‘Kasteellunch’ eindigt met petit fours en een kopje koffie of thee. 

Wilt u op zondag gebruik maken van de ‘Kasteellunch’? Geef de reservering dan uiterlijk donderdag vóór 12.00 uur aan ons door. Dit kan via onderstaand contactformulier.

(Tijdens evenementen is deze lunch niet te reserveren na 13.00 uur. Zie voor meer informatie; https://hetwittekasteel.nl/agenda/).

Kadotip: wil je iemand een een heerlijke Kasteellunch cadeau doen? Denk dan eens aan onze waardebon! De cadeaubonnen zijn op zondag verkrijgbaar in Het Koetshuis, of te bestellen via info@hetwittekasteel.nl.


    Om u te bereiken, moeten wij uw gegevens tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als u hiermee akkoord gaat.

    Ik ga akkoord