UNIEKE VAKANTIEWONING GELEGEN IN DE KASTEELTUIN VAN LANDGOED HET WITTE KASTEEL

Midden op het prachtige landgoed van Het Witte kasteel in het Brabantse dorp Loon op Zand ligt Het Theehuis.

Oorspronkelijk was dit een tuinhuisje wat in het verleden door de Freule van het kasteel werd gebruikt om thee te drinken en te genieten van de serene rust in de Kasteeltuin. Vandaag de dag is het gerenoveerd en omgetoverd tot moderne vakantiewoning. De hoogwaardige moderne meubelen in combinatie met het oude karakter maken het verblijf hier extra bijzonder. De authentieke sfeer van Het Theehuisje is nog voelbaar en wordt versterkt met hedendaagse elementen.
 

Het Theehuisje biedt een verblijf voor twee personen. Bestaande uit woonkamer met zit-, eethoek en moderne pantry met uitzicht op de tuinen. Een pittoreske en luxe slaapkamer met groot tweepersoons bed en aansluitende badkamer met grote inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet. Indien gewenst kan de bank in de woonkamer tevens als slaapbank voor kinderen dienen. Rondom het theehuisje is een groot privéterras. Indien er geen evenement plaatsvindt dan is de kasteeltuin, bestaande uit een rozen-, kruiden- moes- en bloementuin alsmede een fruitboomgaard, voor u vrij toegankelijk. U begeeft zich midden in de natuur met het historische kasteel en bijgebouwen op de achtergrond. Een unieke plek waar u echt tot rust kan komen.
 

Het Witte Kasteel heeft samen met zijn diverse bijgebouwen en prachtige tuinen een zeer uniek karakter. Er heerst zowel binnen als buiten een aangename sfeer en laat u werkelijk beleven dat u op een speciale plek verblijft. Op enkele minuten rijden liggen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Landgoed Huis ter Heide, waar u heerlijk kunt wandelen. Eveneens zijn de Efteling, het Efteling Golfpark en de Beekse Bergen in de zeer nabije omgeving. Voor vertier van de stad kunt u genieten van het levendige Tilburg of het historische ‘s-Hertogenbosch en Breda.
 

Het Witte Kasteel en de bijgebouwen zijn te huur als trouw- en feestlocatie. Het is daardoor ook mogelijk dat er een evenement plaatsvindt op bijvoorbeeld de binnenplaats tijdens uw verblijf. Het dagcafé op de binnenplaats is elke zondag geopend (als gast van Het Theehuis krijgt u de gehele zondag 10% korting op de menukaart). Tijdens een overnachting op het prachtige landgoed beleeft u een bijzondere en unieke ervaring.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen als gast in Het Theehuis.

NEEM CONTACT OP