UNIEKE VAKANTIEWONING GELEGEN IN DE KASTEELTUIN VAN LANDGOED HET WITTE KASTEEL

Midden op het prachtige landgoed van Het Witte kasteel in het Brabantse dorp Loon op Zand ligt Het Theehuis gelegen.

Het Theehuis is sinds oktober 2019 gerenoveerd tot een luxe en sfeervolle woning. De hoogwaardige, moderne meubelen in combinatie met het oude karakter maken een verblijf hier extra bijzonder. Het Theehuis én de kasteeltuin hebben zowel binnen als buiten een aangename sfeer, waardoor u voelt dat u op een speciale plek verblijft. Tijdens een overnachting op het prachtige landgoed beleeft u een bijzondere en unieke ervaring!

Het huisje is voorzien van een volledig ingerichte kitchenette, woonkamer en een slaapkamer met een luxe tweepersoonsbed. De badkamer met douche, wastafel en toilet is aansluitend aan de slaapkamer. Tevens is in de woonkamer een bedbank geplaatst, waardoor u met maximaal 2 volwassenen en 1 kind kunt overnachten.

Op enkele minuten rijden liggen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Landgoed Huis ter Heide, waar u heerlijk kunt wandelen. Eveneens zijn de Efteling, het Efteling Golfpark en de Beekse Bergen in de zeer nabije omgeving. Voor vertier van de stad kunt u genieten van het levendige Tilburg of het historische ’s-Hertogenbosch en Breda.

Het Witte Kasteel en de bijgebouwen zijn te huur als trouw- en feestlocatie. Het is daardoor ook mogelijk dat er een evenement plaatsvindt op bijvoorbeeld de binnenplaats tijdens uw overnachting. Het dagcafé op de binnenplaats is elke zondag geopend (als gast van Het Theehuis krijgt u de gehele zondag 10% korting op de menukaart).

Voor informatie, beschikbaarheid en reserveren: info@hetwittekasteel.nl of 0416-858858.

Wij zien ernaar uit u te mogen verwelkomen als gast in Het Theehuis.

NEEM CONTACT OP