Personeelsfeest

Vier feest en successen in stijl

Medewerkers bedanken voor hun inzet, ze weer eens op informele wijze samenbrengen of een jaarlijks terugkomend feest? De aanleidingen voor een personeelsfeest zijn heel divers. Wat de reden ook is, wij zijn er helemaal klaar voor om u en uw medewerkers in de watten te leggen.

In het kasteel kan er tot 100 personen fantastisch feest gevierd worden. Natuurlijk kunnen we de binnenplaats en het landgoed ook inzetten om meerdere gasten te kunnen ontvangen. Wat dacht u van een bruisend feest op de binnenplaats, een stoere party in de gewelven van het kasteel of misschien toch een tuinhappening met foodtrucks op het grote gazon?

Wij weten hoe de zintuigen geprikkeld kunnen worden en zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest, is niet alleen de locatie. De muziek moet goed klinken, het eten en drinken lekker smaken en de gastvrijheid dient oprecht te zijn. Wij luisteren goed naar uw wensen en doen u graag een creatief voorstel om er voor uw medewerkers een onvergetelijk dag van te maken. Een feest waar u nog lang van kunt nagenieten.

Graag nodigen wij u uit om een indruk te krijgen van onze sfeervolle locatie. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak en bespreken van de mogelijkheden.


    Om u te bereiken, moeten wij uw gegevens tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als u hiermee akkoord gaat.

    Ik ga akkoord