RONDLEIDINGEN

Benieuwd naar de geschiedenis van Het Witte Kasteel?
Iedere zondag is het mogelijk om op afspraak te worden rondgeleid door een gids. Deze informeert u over de geschiedenis van het kasteel en de werkzaamheden die zijn verricht. De duur van een rondleiding is ongeveer 1 tot 1,5 uur. Maximale groepsgrootte is 16 personen, meerdere groepen tegelijk zijn mogelijk.

Kosten op zondag
€ 7,50 per persoon, inclusief 1x kop thee of koffie.
Aanmelden kan per mail met uw naam, telefoonnummer en het aantal personen naar: info@hetwittekasteel.nl. De sluiting van inschrijving is op woensdag om 12.00 uur voor de aansluitende zondag.

Lekker lunchen
Wilt u voor start van de rondleiding een brunch (prijs op aanvraag) of high tea. Alles is mogelijk. Voor meer informatie en mogelijkheden, kunt u contact opnemen via info@hetwittekasteel.nl of per 0416-858858.

Rondleiding voor uw bruiloftsgasten
Speciaal voor uw gasten nodigen we één van de vrijwilligers uit die uw gasten alles verteld over de geschiedenis en bijzondere weetjes. Hij neemt ze mee in een stukje historie en onder het genot van een drankje kan er daarna nog volop worden gepraat over de bijzondere verhalen van Het Witte Kasteel. Voor meer informatie en mogelijkheden, kunt u contact opnemen via info@hetwittekasteel.nl of per 0416-858858.

Rondleiding overige dagen
* Max 16 personen per gids
* Kosten € 50,00 per gids
* Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag; tijd op aanvraag
* Rondleiding duurt 1,5 uur
* Zonder koffie/thee/gebak
* Als u een optie boekt dan is dat altijd onder voorbehoud. Het kan het zijn dat     de optie geannuleerd kan worden door ons in verband met een aanvraag van     een evenement (zie als condoleance). Hopende hiervoor op uw begrip.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN