RONDLEIDINGEN

Benieuwd naar de geschiedenis van Het Witte Kasteel?
Iedere zondag is het mogelijk om op afspraak te worden rondgeleid door een gids. Deze gids informeert u over de geschiedenis van het kasteel en de werkzaamheden die zijn verricht bij de renovatie. De duur van een rondleiding is ongeveer 1,5 uur. Maximale groepsgrootte is 16 personen, meerdere groepen tegelijk zijn mogelijk.

Kosten op zondag
€ 7,50 per persoon, inclusief een kop thee of koffie.
Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. Vult u uw naam in, telefoonnummer en het aantal personen. De sluiting van de inschrijving is wekelijks op woensdag om 12.00 uur voor de aansluitende zondag.

Lekker lunchen (alleen op zondag)
Wilt u voor aanvang van de rondleiding een lunch, brunch of high tea? Alles is mogelijk! Voor meer informatie en mogelijkheden vul onderstaand contactformulier in.

Rondleidingen op maandag t/m zaterdag
* Maximaal 16 personen per gids
* Kosten € 50,00 per gids
* Rondleiding duurt 1,5 uur
* Zonder koffie/thee/gebak
(Op de donderdagen tussen 10.00 en 12.00 uur is koffie/thee en gebak wel mogelijk).

Let op: Als u een rondleiding boekt dan is dat altijd onder voorbehoud. Het kan zijn dat wij uw rondleiding moeten annuleren vanwege een aanvraag van een evenement (bijvoorbeeld een condoleance). Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *