RONDLEIDINGEN

Rondleiding op zondag

Op de zondagen om 11.00 uur is het mogelijk (op afspraak) een rondleiding te krijgen door een gids. Zij informeren u over de geschiedenis van het kasteel en de werkzaamheden die zijn verricht.
De duur van een rondleiding is ongeveer 1 tot 1,5 uur.
Maximaal 16 personen per groep, meerdere groepen tegelijk zijn mogelijk.
Kosten op zondag: Euro 7,50 per persoon inclusief 1x kop thee of koffie
Aanmelden kan per mail met uw naam, telefoonnummer en aantal personen naar: info@hetwittekasteel.nl
De sluiting van inschrijving is zaterdag 12.00 uur voor de aansluitende zondag.

U ontvangt uiterlijk een paar dagen voor de rondleiding een bevestiging – graag deze mail uit te printen en mee te nemen. Vervolgens mag u zich melden in Het Koetshuis en daar u betaling voldoen. Het kan zijn dat we niet op uw aanvraag kunnen ingaan als er een activiteit is in het kasteel, hiervoor vragen wij uw begrip.

Een rondleiding kan ook worden gestart met brunch (prijs op aanvraag) of in combinatie met een lunch of Hightea. Voor meer informatie en mogelijkheden, zie contactgegevens

Rondleiding op donderdag

Op de donderdagen is het mogelijk (op afspraak) om tussen 09.00 en 16.00 uur een rondleiding te krijgen door een gids. Zij informeren u over de geschiedenis van het kasteel en de werkzaamheden die zijn verricht.

De duur van een rondleiding is ongeveer 1 tot 1,5 uur.
Minimaal vanaf 10 personen (alleen op de donderdag) en maximaal 16 personen per groep, meerdere groepen tegelijk zijn mogelijk.
Kosten op donderdag: Euro 7,50 per persoon inclusief 1x kop thee of koffie. Op aanvraag is gebak ook mogelijk.

Aanmelden kan per mail met uw naam, telefoonnummer en aantal personen naar: info@hetwittekasteel.nl
Reserveren is noodzakelijk omdat er evenementen in het kasteel kunnen plaatsvinden, waardoor een rondleiding binnen niet mogelijk is. Het tijdstip wordt binnen enkele dagen vóór de rondleiding definitief bevonden in verband met aanvragen van bijvoorbeeld andere evenementen of condoleances.

Rondleiding overige dagen
  • Max 16 personen per gids
  • Kosten Euro 50,- per gids
  • Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag; tijd op aanvraag
  • Rondleiding duurt 1,5 uur
  • Zonder koffie/thee/gebak
  • Als u een optie boekt dan is dat altijd onder voorbehoud. Het kan het zijn dat de optie geannuleerd kan worden door ons in verband met een aanvraag van een evenement (zie als condoleance). Hopende hiervoor op uw begrip.
VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN