Trouwlocatie

Ja, ik wil!

Altijd al gedroomd van een sprookjeshuwelijk op een prachtig landgoed in een mooi, uniek kasteel? Dan laat Landgoed Het Witte Kasteel uw droom uitkomen!

Het Witte Kasteel is een officieel erkende trouwlocatie van de gemeente Loon op Zand. Het kasteel is een historisch kasteel, gebouwd in 1387, waar de Zonnekoning Lodewijk XIV en zelfs Napoleon ooit hebben verbleven.  Met haar rustieke, maar koninklijke uitstraling is het kasteel een prachtige locatie om te trouwen. Er zijn veel verschillende sfeervolle ruimtes, bijgebouwen en een landgoed van vier hectare groot met fraaie tuinen, dus er zijn veel verschillende manieren waarop u uw huwelijksdag kan inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie in de prachtige kasteeltuin, een toost in de royale trouwzaal of een diner op de knusse binnenplaats. Alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee om van uw huwelijk de mooiste dag van uw leven te maken.

Trouwbrochure
Hieronder vindt u de trouwbrochure van Het Witte Kasteel die u kunt downloaden. Deze brochure geeft een indicatie van de mogelijkheden en de capaciteit van het kasteel. Uiteraard denken wij ook graag met u mee in de mogelijkheden.

Overnachten
Het is ook mogelijk om te overnachten bij Het Witte Kasteel. Een overnachting in onze bruidssuite in Het Neerhuis, Het Theehuis of in Het Wagenhuis maakt uw huwelijksdag helemaal compleet. U kunt dus uw gehele huwelijksdag én -nacht laten plaatsvinden in en rondom het kasteel.

Weddingplanner
Het Witte Kasteel heeft een weddingplanners in dienst die u helpt bij het organiseren van een bruiloft. Ze kunnen op verschillende manieren ervoor zorgen dat de bruiloft gedeeltelijk of volledig verzorgd wordt. Zo maken we samen van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven!

Vrijblijvende afspraak
Maak nu een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Vul onderstaand contactformulier in of bel 0416 858858.


    Om u te bereiken, moeten wij uw gegevens tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als u hiermee akkoord gaat.

    Ik ga akkoord