Op vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober opent De Smaakmakerij opnieuw de deuren van haar pop-up restaurant in Het Witte Kasteel. Geniet van een smaakvolle avond op een unieke locatie, waar historie, sfeer en gastvrijheid samenkomen.
In Het Witte Kasteel serveren de chefs van De Smaakmakerij een verrassend diner, bereid met aandacht voor seizoensproducten en lokale ingrediënten. Laat je verrassen door het menu, de ambiance en de bijzondere beleving van dineren op een plek vol verhalen.
Een avond voor fijnproevers, liefhebbers van bijzondere plekken en iedereen die toe is aan iets anders dan gewoon uit eten.
Menu:
Amuse
—-
Brood & zeezout boter
—-
Tartaar van zalm & wasabi kroepoek
sesam | wakame | cashew | gemarineerde komkommer | yuzu-vinaigrette
—-
Spinazie soep & baharat
barbecue gamba | yoghurt | geroosterde amandelen | feta | dille
—-
Gevulde rouleau van parelhoen
groene asperge & gedroogde tomaat | pompoen crème | aardappeltaartje | gekonfijte uien jus |
krokante pastinaak
—-
Panna cotta met veenbes & kers
Brownie crumble | witte chocolade
Prijs: €49,50 per persoon (4-gangen diner). Genoemde prijs is excl. drank.
Tijden: Inloop start om 18:00 uur.
Reserveren:
Copyright © 2024 Het Witte Kasteel | Website realisatie: PDK Online Succes | Algemene voorwaarden — Privacyverklaring