HISTORISCHE EN SFEERVOLLE VAKANTIEWONING OP LANDGOED HET WITTE KASTEEL

Het meer dan driehonderd jaar oude Het Neerhuis is gelegen op het prachtige landgoed van Het Witte Kasteel in het Brabantse dorp Loon op Zand.

Het Neerhuis is tijdens de omvangrijke restauratie, afgerond in 2015, herbestemd tot een zeer luxe en sfeervolle vakantiewoning. De hoogwaardige moderne meubelen in combinatie met het oude karakter maken het verblijf hier extra bijzonder.
Het Witte Kasteel met zijn diverse bijgebouwen en prachtige tuinen hebben zowel binnen als buiten een aangename sfeer, waardoor u voelt dat u op een speciale plek verblijft. Tijdens een overnachting op het prachtige landgoed beleeft u een bijzondere en unieke ervaring!

De vakantiewoning is als volgt ingedeeld:
Begane grond
Deze is voorzien van een volledig ingerichte keuken, toilet en de woonkamer.

1e Verdieping
Hier zijn twee slaapkamers met luxe bedden. Bij de hoofdslaapkamer is aansluitend een badkamer met bad, douche, wastafel en toilet aanwezig. Tevens is er een bedbank geplaatst, waardoor u met maximaal 4 volwassenen en 1 kind kunt overnachten.

Op enkele minuten rijden liggen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Landgoed Huis ter Heide, waar u heerlijk kunt wandelen. Eveneens zijn de Efteling, het Efteling Golfpark en de Beekse Bergen in de zeer nabije omgeving. Voor vertier van de stad kunt u genieten van het levendige Tilburg of het historische ’s-Hertogenbosch en Breda.

Het Witte Kasteel en de bijgebouwen zijn te huur als trouw- en feestlocatie. Het is daardoor ook mogelijk dat er een evenement plaatsvindt op bijvoorbeeld de binnenplaats tijdens uw overnachting. Het dagcafé op de binnenplaats is elke zondag geopend (als gast van Het Neerhuis krijgt u de gehele zondag 10% korting op de menukaart).

Voor informatie, beschikbaarheid en reserveren: info@hetwittekasteel.nl of 0416-858858.

Wij zien ernaar uit u te mogen verwelkomen als gast in Het Neerhuis.

BEKIJK DE BESCHIKBAARHEID