HISTORISCHE EN SFEERVOLLE VAKANTIEWONING OP LANDGOED HET WITTE KASTEEL

Het meer dan driehonderd jaar oude Neerhuis is gelegen op het prachtige landgoed van Het Witte Kasteel in het Brabantse dorp Loon op Zand.
Het Neerhuis is tijdens de omvangrijke restauratie, afgerond in 2015, herbestemd tot een zeer luxe en sfeervolle vakantiewoning. De hoogwaardige moderne meubelen in combinatie met het oude karakter maken het verblijf hier extra bijzonder.
Het Witte Kasteel met zijn diverse bijgebouwen en een prachtige tuin hebben zowel binnen als buiten een aangename sfeer, waardoor u voelt dat u op een speciale plek verblijft. Indien er geen evenement plaatsvindt, dan is de kasteeltuin, bestaande uit een fruitboomgaard, kruiden- en bloementuin, voor u vrij om te verblijven.
De begane grond is voorzien van een volledig ingerichte keuken, een toilet en de woonkamer.
Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig met luxe bedden. Bij de hoofdslaapkamer is aansluitend een badkamer met bad, douche, wastafel en toilet aanwezig. Tevens is er ook een bedbank waardoor de mogelijkheid er is om met maximaal 4 volwassenen en 1 kind te kunnen overnachten. Op enkele minuten rijden liggen natuurparken als De Loonse en Drunense Duinen en Landgoed Huis ter Heide, waar u heerlijk kunt wandelen. Eveneens zijn de Efteling, het Efteling Golfpark en de Beekse Bergen in de zeer nabije omgeving. Voor vertier van de stad kunt u genieten van het levendige Tilburg of het historische ’s-Hertogenbosch en Breda.

Het Witte Kasteel en de bijgebouwen zijn te huur als trouw- en feestlocatie. Het is daardoor ook mogelijk dat er een evenement plaatsvindt op bijvoorbeeld de binnenplaats tijdens uw overnachting. Het dagcafé op de binnenplaats is elke zondag geopend (als gast van Het Neerhuis krijgt u de gehele zondag 10% korting op de menukaart).
Tijdens een overnachting op het prachtige landgoed ervaart u een bijzondere en unieke ervaring. Wij zien ernaar uit u te mogen verwelkomen als gast in Het Neerhuis.

Voor informatie, beschikbaarheid en reserveren; info@hetwittekasteel.nl | 0416 858858

BEKIJK DE BESCHIKBAARHEID