Onze fotografen

Eén van de mooiste dagen van jullie leven moet natuurlijk vastgelegd worden. Beeld zegt vaak meer dan woorden en is een blijvende herinnering aan jullie huwelijksdag! Een professionele fotograaf weet als geen ander hoe de mooiste momenten vastgelegd moeten worden en daarom kunnen wij jullie Jaentien en Lilian van harte aanbevelen! Ze stellen zich graag aan jullie voor. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen fotograaf in te zetten.

Jaentien Scheutjens-Brienen

Met volle aandacht vang ik jullie waardevolle momenten, liefdevolle blikken en oprechte emoties in tijdloze en kleurrijke foto’s. Beleving staat in mijn werkwijze voorop! Volop genieten van jullie trouwdag. Samen met je partner elke seconde van de dag beleven. Omgeven met je lievelingsmensen. En hoe geweldig als je dat gevoel vast kan houden ná deze dag? Daar hebben jullie natuurlijk al lang over nagedacht, daarom zoek je nu naar een trouwfotograaf waar je een ‘I do’ bij voelt.

Mijn volle focus gaat naar jullie als bruidspaar. Als trouwfotograaf draag ik met 100% aandacht bij aan jullie prachtige bruiloft.

Precies daarom zoek ik een oprechte, wederzijdse klik. Dan weet ik zeker dat ik kan bijdragen aan een onvergetelijke beleving. Ik werk het liefst met bruidsparen die de aandacht leggen op samen vieren met vrienden en familie, en een geweldige dag willen beleven waar ze nog jaren op terug kunnen kijken. Met lachbuien, gelukstranen en de meest waardevolle momenten. Die weten hoe je een (Brabants) feestje bouwt. Dát maakt de dag memorabel!

Aandacht, beleving en gevoel. Dat mag je verwachten als je mij het ja-woord geeft. Want ik geef je ook een volmondige ‘ja!’ terug als wij besluiten samen aan de slag te gaan. Vanaf dag één ben ik er voor jullie, om mee te denken over jullie bruiloft in beelden. De passie voor mijn werk, mijn liefde voor bruiloften en mijn volle aandacht voor jullie resulteren in onvergetelijke beelden.

Fijne dag!

Liefs,
Jeantien Scheutjens-Brienen

Lilian Habraken 

Wat een geweldig nieuws dat jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

Er breekt een ontzettend leuke periode aan met alle voorbereidingen voor die bijzondere dag. Wat moet er veel geregeld worden. Eén van die dingen is het vinden van een fotograaf waar jullie een fijne klik mee hebben en die jullie dag vast kan leggen op de manier zoals jullie dat graag willen.

Jullie unieke bruiloft op een persoonlijke en warme manier vastgelegd
Als fotograaf vind ik het belangrijk dat ik jullie verhaal in beeld breng. Dat gaat verder dan alleen de foto’s van het ja-woord, het uitwisselen van de ringen of de kus. Die zijn uiteraard belangrijk, maar wat maakt het nou echt tot jullie verhaal? Ik ga op zoek naar de details die ertoe doen en die jullie liefde en verbinding laten zien; die tedere blik, een stralende lach of die kleine aanraking die nauwelijks opvalt, maar des te meer betekent.

Ben ik jullie trouwfotograaf?
Jullie willen graag de liefde vieren. Met de mensen om jullie heen die zo dierbaar voor jullie zijn. Een persoonlijke bruiloft vol spontane momenten. Waar jullie lachen en soms een traantje wegpinken, waar jullie volop van én met elkaar genieten. De sfeer is intiem en relaxed, de styling is tot in de puntjes verzorgd en je wordt ondergedompeld in liefde en gezelligheid. Hier worden de mooiste herinneringen gemaakt, spontaan en niet te geregisseerd.

En de foto’s? Die moeten ervoor zorgen dat jullie deze bijzondere dag keer op keer kunnen herbeleven. De fijne sfeer, de lachsalvo’s, de persoonlijke woorden, de ontroering, de liefdevolle blikken, het zal allemaal bewaard blijven.

Mijn foto’s zijn puur, warm en op een verhalende manier leg ik alles voor jullie vast. Zodat jullie nog decennialang kunnen genieten van deze prachtige dag.

Veel liefs,

Lilian