Vergaderlocatie

De mooiste vergaderlocatie: Het Witte Kasteel

Unieke vergaderruimte huren voor uw bijeenkomst? Kies dan voor Het Witte Kasteel. Op ons kasteel heeft u namelijk diverse mogelijkheden voor een succesvolle vergadering. Daarom is onze vergaderruimte huren zeker een goed idee. Ons eeuwenoude kasteel kunt u vinden in de Gemeente Loon op Zand. Het is de perfecte locatie voor vergaderingen, symposia, lezingen en congressen. Het kasteel is gebouwd in 1387 en kent een lange geschiedenis. Zo waren Napoleon en Zonnekoning XIV al te gast in ons prachtige kasteel. De oude, sfeervolle gebouwen lenen zich bij uitstek om eens te vergaderen op een geheel andere manier. De vorstelijke en rustige uitstraling van onze vergaderruimte in Brabant maken dat u zich vrijwel in een andere dimensie lijkt te begeven. Wij hebben tevens de beschikking over een groot landgoed van vier hectare. Hier kunt u met uw zakenrelaties, collega’s of personeel lunchen of een rustgevende wandeling maken. Wilt u ook ervaren hoe u op een andere manier inspirerend kunt vergaderen? Boek direct onze vergaderlocatie of lees verder voor meer informatie over onze opties.

Op landgoed Het Witte Kasteel wordt creativiteit gestimuleerd en worden zintuigen geprikkeld. Laat u verrassen door het schitterende, karakteristieke, monumentale gebouw, het eigentijdse interieur, maar vooral ook de relaxte sfeer. Het kasteel staat volledig tot uw beschikking en met 3 verschillende zalen is er altijd iets dat bij uw gezelschap past. Of het nu gaat om een vergadering, training, brainstormsessie óf een informeel samenzijn in de vorm van lunch, borrel of diner; wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Download onze brochure voor de uitgebreide informatie!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee om een passend voorstel te kunnen maken om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek maken wij een passend voorstel waarin uw wensen zijn verwerkt.

U kunt ons bellen op (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl.

Opties vergaderruimte in Brabant

Onze vergaderlocatie is positief anders, biedt veel gemak en ademt oprechte gastvrijheid. Iedere ruimte in ons kasteel heeft weer een eigen karakter. U kunt hier zonder te worden gestoord vergaderen. Gezamenlijk met onze culinaire en innovatieve partner zorgen we voor een complete beleving die geheel aansluit op het doel van uw vergadering. Wij werken samen met verschillende culinaire partners, waaronder By Nathalie en Cookaholics. Ook kunnen wij diverse mogelijkheden bieden voor een inspirerende en afwisselende dag. Las een vergaderbreak in tijdens de meeting of maak ruimte voor een interessante rondleiding door ons eeuwenoude kasteel, een workshop in onze kruidentuin of andere activiteit.

Onze uitgestrekte kasteeltuinen

Kiest u ervoor onze vergaderruimte te huren, dan mag u een wandeling op ons uitgestrekte landgoed van vier hectare zeker niet overslaan. Tijdens uw vergaderbreak kunt u hier heerlijk wandelen of lunchen. Loop een rondje langs de bloementuin, kruidentuin, moestuin en de verdedigingswallen of breng een bezoek aan onze boomgaard. Hier zal u prachtige hoogstam fruitbomen van oude rassen tegenkomen. Maakt u een wandeling op ons adembenemende landgoed, dan heeft uw vergadering op onze vergaderlocatie pas echt iets extra’s.

Boek nu onze vergaderlocatie

Boek onze vergaderruimte in Brabant en beleef uw vergadering op een plek die anders dan anders is. Wij heten u van harte welkom op Het Witte Kasteel om onze ruimtes te bezichtigen. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via (0416) 85 88 58. U kunt tevens mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Op onze vergaderlocatie is een onvergetelijke vergadering u en uw gezelschap gegarandeerd.