Vergaderlocatie

De mooiste vergaderlocatie: Het Witte Kasteel

Zoekt u een vergaderlocatie in Brabant? Kies dan voor Het Witte Kasteel. Op ons kasteel heeft u namelijk diverse mogelijkheden voor een succesvolle vergadering. Dit eeuwenoude kasteel kunt u vinden in de Gemeente Loon op Zand. Het is de perfecte locatie voor vergaderingen, symposia, lezingen en congressen. Het kasteel is gebouwd in 1387 en kent een lange geschiedenis. Zo waren Napoleon en Zonnekoning XIV al te gast in ons prachtige kasteel. De oude, sfeervolle gebouwen lenen zich bij uitstek om eens te vergaderen op een geheel andere manier. De vorstelijke en rustige uitstraling van het kasteel maken dat u zich vrijwel in een andere dimensie lijkt te begeven. Wij hebben ook de beschikking over een groot landgoed van vier hectare. Hier kunt u met uw zakenrelaties, collega’s of personeel lunchen of een rustgevende wandeling maken. Wilt u ook ervaren hoe u op een andere manier inspirerend kunt vergaderen? Boek direct onze vergaderlocatie of lees verder voor meer informatie over onze opties.

Ontdek onze opties

Onze vergaderlocatie is positief anders, biedt veel gemak en ademt oprechte gastvrijheid. Iedere ruimte in ons kasteel heeft weer een eigen karakter. U kunt hier zonder te worden gestoord vergaderen. Gezamenlijk met onze culinaire en innovatieve partner zorgen we voor een complete beleving die geheel aansluit op het doel van uw vergadering. Wij werken samen met verschillende culinaire partners, waaronder Kookpunt Oisterwijk, De Kort Catering, By Nathalie en Cookaholics. Ook kunnen wij diverse mogelijkheden bieden voor een inspirerende en afwisselende dag. Las een vergaderbreak in tijdens de meeting of maak ruimte voor een interessante rondleiding door ons eeuwenoude kasteel, een workshop in onze kruidentuin of andere activiteit.

Onze uitgestrekte kasteeltuinen

Huurt u onze vergaderlocatie, dan mag u een wandeling op ons uitgestrekte landgoed van vier hectare zeker niet overslaan. Tijdens uw vergaderbreak kunt u hier heerlijk wandelen of lunchen. Loop een rondje langs de bloementuin, kruidentuin, moestuin en de verdedigingswallen of breng een bezoek aan onze boomgaard. Hier zal u prachtige hoogstam fruitbomen van oude rassen tegenkomen. Maakt u een wandeling op ons adembenemende landgoed, dan heeft u uw vergadering pas echt iets extra’s.

Boek onze vergaderlocatie

Boek onze vergaderlocatie en beleef uw vergadering op een plek die anders dan anders is. Wij heten u van harte welkom op Het Witte Kasteel om onze ruimtes te bezichtigen. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via (0416) 85 88 58. U kunt ook mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Op onze locatie is een onvergetelijke vergadering u en uw gezelschap gegarandeerd.