Uitvaartlocatie

Een uitvaartlocatie gezocht? Het Witte Kasteel is u graag van dienst

Een afscheidsdienst in Het Witte Kasteel houden? Het Witte Kasteel doet graag dienst als locatie voor uitvaarten. Het afscheid nemen van dierbaren is altijd een persoonlijke en emotionele aangelegenheid. Ons kasteel biedt u de mogelijkheid om een afscheidsbijeenkomst of condoleance te houden. Dit is het uitgelezen moment voor het ophalen van herinneringen, het zoeken van troost bij elkaar en om nog even na te praten. Een dergelijke bijeenkomst biedt ruimte voor zowel een traan als een lach in een sfeervolle ambiance. Hiertoe hebben wij diverse mogelijkheden te bieden. Neem gerust contact met ons op omtrent de mogelijkheden op onze uitvaartlocatie of lees verder voor meer informatie.

Mogelijkheden van onze uitvaartlocatie

Bij een uitvaartlocatie hoort ook een geschikte afscheidsdienst. Hier komt echter veel bij kijken. Indien gewenst kunnen wij uw zorgen uit handen nemen en uw persoonlijke wensen tijdens de afscheidsbijeenkomst of condoleance voor u realiseren. Zo kunt u kiezen uit een afscheidsdienst met condoleance of alleen een condoleance/koffietafel kiezen. Het Witte Kasteel is een persoonlijke, bijzondere en besloten locatie met ruimte voor:
– Condoleance/koffietafel: maximaal 100 personen
(35 zitplaatsen en 40 staanplaatsen; hoe minder gasten aanwezig zijn, hoe meer gasten in verhouding kunnen zitten)
– Afscheidsdienst: maximaal 60 personen
(60 zitplaatsen)

Condoleance op ons kasteel

Onze uitvaartlocatie biedt de mogelijkheid om na de uitvaart of afscheidsdienst nog even herinneringen op te halen, troost bij elkaar te vinden of na te praten. In een sfeervolle en bijzondere omgeving is er plaats voor een traan en een lach. Voor de condoleance op ons kasteel en binnenplaats/koetshuis bieden wij ruimte voor 100 personen. De invulling van de condoleance is geheel aan u. U kunt kiezen voor een traditionele koffietafel, verschillende hapjes en drankjes met een glaasje, luxe broodjes of een besloten diner. Er zijn diverse mogelijkheden voor de culinaire invulling. U kunt het zo eenvoudig of uitgebreid maken als u zelf wenst. Wij hebben verschillende besloten ruimtes voor zowel kleine als grote aantallen. Tevens kunt u in overleg het hele landgoed huren.

Afscheidsdienst op ons kasteel

Op onze uitvaartlocatie kunt u tevens een afscheidsdienst houden. Zo kunt u op een eigen manier invulling geven aan het afscheid van uw dierbare. De ruimte in ons kasteel beschikt over 60 zitplaatsen. Wenst u dat uw dierbare al dan wel/niet in een geopende kist aanwezig is? Informeer dan gerust bij ons naar de mogelijkheden. Gedurende de afscheidsdienst kunt u tevens gebruik maken van onze beamer, portable speaker met microfoon, statief en Sonos systeem, waardoor het afscheid nog persoonlijker wordt.

Boek onze uitvaartlocatie

Wilt u onze locatie boeken voor uw condoleance of afscheidsdienst? Neem dan contact op met Het Witte Kasteel om onze ruimtes te bezichtigen of voor het aanvragen van een offerte. U kunt telefonisch contact opnemen via (0416) 85 88 58, mailen naar info@hetwittekasteel.nl of ons contactformulier invullen. Wij horen graag wat wij als uitvaartlocatie voor u kunnen betekenen.