WORD VRIEND VAN HET WITTE KASTEEL

HARTELIJK WELKOM OP DE PAGINA VRIENDEN VAN HET WITTE KASTEEL
Dankzij de vrijwilligers, sponsoren, Vrienden en de verkregen subsidies staat het kasteel weer te stralen.

Om het landgoed voor de toekomst echter ook in stand te kunnen houden hebben we uw hulp hard nodig. Daarom nodigen we u van harte uit om Vriend te worden van Het Witte Kasteel. Als Vriend bent u dé ambassadeur van het kasteel, ondersteunt u de instandhouding van het culturele erfgoed en promoot u activiteiten en evenementen die hier plaatsvinden.

ALS VRIEND VAN HET KASTEEL HEEFT U EEN STREEPJE VOOR
Met uw donatie steunt u het onderhoud van Landgoed Het Witte Kasteel en daarvoor organiseren wij een aantal speciale activiteiten voor onze unieke vriendengroep. Het landgoed biedt u als Vriend een bijzondere ontmoetingsplaats. Een plaats waar u ongedwongen bijeen kunt komen met andere vrienden. Onze Vrienden zien Landgoed Het Witte Kasteel als dé ultieme plek in de regio om samen te genieten van natuur, cultuur, evenementen en sociale activiteiten.

Als Vriend geniet u van speciale voordelen en er worden regelmatig activiteiten (informatief, cultureel, ontspannend, sociaal en muzikaal) georganiseerd.

VRIENDEN VAN HET WITTE KASTEEL ZIJN ONZE AMBASSADEURS
Uw actieve betrokkenheid werkt aanstekelijk voor nieuwe Vrienden. Ons motto is daarom: ‘Maak van uw vrienden onze vrienden’.

VRIEND WORDEN!
Om Vriend van Het Witte Kasteel te worden zijn er drie Vriendenpakketten samengesteld, waarvoor u zich kunt aanmelden:

Nadere informatie voor het jaar 2020 volgt

Wilt u Kasteelvriend worden? Of hebt u vragen over Stichting Het Witte Kasteel? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *