Het Koetshuis

Iedere zondag is ons café Het Koetshuis vanaf 11.00 uur geopend (de keuken is geopend vanaf 12 uur) voor een lekker stukje gebak, lunch of borrel. Het is de plek waar u heerlijk kunt vertoeven onder de luifel en de sfeer proeft van het landgoed. Kom tot rust, bestel een picknickmand of blijf lekker borrelen. We serveren overheerlijk gebak, hebben een uitgebreide lunchkaart en luxe bittergarnituur om uw bezoek compleet te maken. Met een wandelingetje door de moes- en kruidentuin maakt u uw bezoek aan het landgoed compleet.
In de winter is ons terras gezellig aangekleed met kaarsen en lampjes en kunt u onder onze dichte luifel zitten. Bij een te hoge windkracht óf regen is dit helaas niet mogelijk en reserveren we graag een tafeltje binnen.
Kadotip: wij verstrekken ook cadeaubonnen van Het Koetshuis! Deze kunnen uitgegeven worden voor een ontbijt of voor de lunch. Kiest u liever zelf een bedrag? Dan is dit ook geen probleem. Wij noteren de waarde dan op de bon! Bestellen van een cadeaubon kan op zondag in Het Koetshuis of per mail via info@hetwittekasteel.nl.

Heeft u een verjaardagsfeest, jubileum of een andere gelegenheid om het leven te vieren en herinneringen te maken? In Het Koetshuis kan fantastisch feest gevierd worden! Natuurlijk is het ook geschikt voor een informele borrel. Wij kunnen hierbij de binnenplaats, het terras én het landgoed inzetten om uw gasten te ontvangen. Wat dacht u van een bruisend feest op de binnenplaats van Het Koetshuis, een stoere party in de gewelven van het kasteel of misschien toch een tuinhappening met foodtrucks op het grote gazon?

Wij weten hoe zintuigen geprikkeld kunnen worden en zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest of borrel is niet alleen de locatie. De muziek moet goed klinken, het eten en drinken lekker smaken en de gastvrijheid dient oprecht te zijn. Wij luisteren naar uw wensen en doen u graag een creatief voorstel om er voor u en uw gasten een onvergetelijk feest van te maken. Een feest waar u nog lang van kunt nagenieten.

Rondleiding
Maak nu een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


    Om u te bereiken, moeten wij uw gegevens tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als u hiermee akkoord gaat.

    Ik ga akkoord