Inschrijven musici

Beste musici,

  • Wij zijn altijd op zoek naar musici die een optreden willen en kunnen verzorgen bij feesten, recepties, evenementen, condoleances en ceremonies.
    Bent u daarin geïnteresseerd, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar cultuur@hetwittekasteel.nl
    Geef een korte omschrijving van jezelf/band/orkest en geef daarbij aan wat voor muziek je maakt. Stuur eventueel een filmpje of link voor social media toe. Wij nemen je dan op in ons muzikanten-bestand en kunnen daarvan gebruik maken bij het organiseren van bovengenoemde evenementen.
  • Ook organiseren we zondagmiddag-concerten in Het Witte Kasteel en Muziek op het Terras van Café Het Koetshuis, op de binnenplaats van het kasteel.
    Deze laatste activiteit is bestemd voor muzikanten van allerlei niveaus en van allerlei leeftijden, die het leuk vinden om bezoekers op het terras te komen vermaken met hun muziek.
    Stuur een mail naar cultuur@hetwittekasteel.nl als u in een van deze activiteiten geïnteresseerd bent.

Omdat onze organisatie- en PR-capaciteit beperkt is, waardoor wij slechts enkele concerten per jaar kunnen organiseren, bieden wij de mogelijkheid aan om een ruimte in Het Witte Kasteel te huren waar u een – door uzelf georganiseerd – concert kunt geven. Het kasteel beschikt over een benedenzaal (rolstoeltoegankelijk) met een capaciteit van ca 50 stoelen en een bovenzaal voor ca 60 stoelen (afhankelijk van het aantal muzikanten). De bovenzaal is niet rolstoeltoegankelijk. Informatie over tarieven en mogelijkheden kunt u opvragen via info@hetwittekasteel.nl