Inschrijven musici

(Jonge) muzikanten gezocht!
Vind je muziek maken het leukste wat er is? Zit je op muziekles of speel je in een orkest? Vind je het leuk om je muziek ook eens voor publiek te spelen? Lijkt het je leuk om op een historische plaats muziek te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

De uitdaging
Het Witte Kasteel is op zoek naar (jonge) muzikanten die het leuk vinden om op zondagmorgen te komen spelen op het terras van Het Koetshuis. In de zomermaanden is er op zondagmorgen tussen 11:30 en 13:00 uur de mogelijkheid om bezoekers van het terras blij te maken met jouw muziek. Je kunt ervoor kiezen om alleen te spelen of met 2 of 3 andere muzikanten.

Zie je het zitten om muziek te komen maken bij Het Witte Kasteel?  Vul dan onderstaand contactformulier in. Geef een korte omschrijving van jezelf en geef daarbij aan wat voor muziek je maakt. Stuur eventueel een filmpje of link voor social media toe. Wij nemen dan contact met je op.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *