Feestlocatie

BROCHURE

Tijd voor een feestje!

Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld uw verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid? En bent u op zoek naar een prachtige, sfeervolle en historische locatie? Dan is Het Koetshuis dé aangewezen plek om uw feest onvergetelijk te maken!
Wij weten hoe zintuigen geprikkeld kunnen worden en zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest vraagt niet alleen om een mooie locatie: ook het eten en drinken moet lekker smaken en de gastvrijheid dient oprecht te zijn. Laat u verrassen door de veelzijdigheid die Het Koetshuis te bieden heeft.

Borrel of feest
In Het Koetshuis kan er zowel binnen als (gedeeltelijk) buiten gefeest worden. Dit is mogelijk voor maximaal 110 personen. Een feest binnen in Het Koetshuis zorgt voor een echte kroegsfeer. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen (het feest vindt dan enkel alleen binnen plaats).
Met mooi weer is het natuurlijk leuk om een feest (gedeeltelijk) buiten te vieren. Als de deuren en/of luifel van Het Koetshuis openstaan, is er maximaal ruimte voor 110 personen. Het is dan belangrijk om te weten dat er alleen achtergrondmuziek gedraaid mag worden.

Dineren
Sfeervol dineren in Het Koetshuis waarbij iedereen lekker kan zitten is ook mogelijk. In Het Koetshuis zelf is ruimte voor kleine gezelschappen van maximaal 16 personen. Als we ook gebruikmaken van de luifel is er plaats voor maximaal 44 personen.

Barbecue en buffet
Een barbecue of buffet op een stralende dag behoort ook tot de vele mogelijkheden van Het Koetshuis. Dit is dan mogelijk voor maximaal 110 personen.

Afspraak
Maak nu een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


    Om u te bereiken, moeten wij uw gegevens tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als u hiermee akkoord gaat.

    Ik ga akkoord