Fotoshoot locatie

Zoekt u een fotoshoot locatie? Denk dan eens aan Het Witte Kasteel

Zoekt u een fotoshoot locatie? Denk dan eens aan Het Witte Kasteel. Op ons prachtige landgoed kunt u de meest mooie beelden en reportages maken. Het historische kasteel met sfeervolle bijgebouwen en uitgestrekte tuinen zorgen voor een unieke fotoreportage. Of u nu binnen of buiten aan de slag gaat, u zal altijd het gevoel hebben dat u zich op een bijzondere plek bevindt. Zo verbleven Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV hier al in vroegere tijden. U heeft bij ons de keuze uit een fotoreportage inclusief huwelijksfeest of een particuliere fotoreportage zonder fotograaf. Boek direct onze fotoshoot locatie of lees verder om meer te weten te komen over onze diverse mogelijkheden.

Fotoreportage inclusief huwelijksfeest

Zoekt u een fotoshoot locatie voor uw huwelijk of huwelijksfeest? Dan kunnen wij de mooiste dag van uw leven vastleggen met een prachtige fotoreportage. Is dit direct voorafgaand of tijdens uw huwelijksdag, dan wordt hiervoor door ons geen vergoeding gevraagd. Wenst u echter twee uur voor aanvang van de huwelijksdag een fotoreportage te doen, dan brengen we wel een vergoeding in rekening. Wij horen graag het gewenste tijdstip voor uw fotoreportage. Op zondagen zijn fotoreportages echter niet mogelijk.

Particuliere fotoreportage

Onze fotoshoot locatie is tevens te gebruiken voor een particuliere fotoreportage zonder fotograaf van ons kasteel. Hiervoor dient u een afspraak met ons te maken. Het is namelijk noodzakelijk voor de fotoreportage te reserveren, omdat er ook evenementen kunnen plaatsvinden op het landgoed of in Het Witte Kasteel. Hierdoor zal een reportage binnen niet mogelijk zijn. Wij bevestigen de reservering enkele dagen voorafgaand aan de fotoreportage als er geen aanvragen van condoleances zijn. De particuliere fotoreportage is niet mogelijk op zondagen.

Prijzen particuliere fotoreportage

Wilt u op onze fotoshoot locatie een fotoreportage schieten? Hieronder hebben wij voor u op een rij gezet wat onze specifieke prijzen zijn. Zo zijn de kosten voor een fotoreportage-arrangement:

  • op basis van 1,5 uur; € 250,00
  • op basis van 2 uur; € 300,00
  • inclusief aanwezigheid gastheer/gastvrouw
  • maximaal 4 personen (binnen, rondom het kasteel én parkeerplaats)
  • Op woensdag, zaterdag en zondag is een particuliere fotoreportage niet mogelijk.

Als u nog vragen heeft over onze tarieven of overige vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Boek onze fotoshoot locatie

Boek nu onze locatie, zodat u uw fotoreportage op een prachtige locatie kunt houden. U kunt telefonisch contact opnemen via (0416) 85 88 58, een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl of ons contactformulier invullen. Op onze locatie zal u ongetwijfeld de mooiste fotoreportages maken.