Fotoshoot locatie

Zoekt u een fotoshoot locatie? Denk dan eens aan Het Witte Kasteel

Op ons prachtige landgoed kunt u de meest mooie beelden en reportages maken. Het historische kasteel met sfeervolle bijgebouwen en uitgestrekte tuinen zorgen voor een unieke fotoreportage. Of u nu binnen of buiten aan de slag gaat op onze trouwfoto locatie, u zal altijd het gevoel hebben dat u zich op een bijzondere plek bevindt. Niet voor niets is ons kasteel een van de meest bijzondere trouwlocaties. Zo verbleven Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV hier al in vroegere tijden. U heeft bij ons de keuze uit een fotoreportage inclusief huwelijksfeest of een particuliere fotoreportage zonder fotograaf. Boek direct onze fotoshoot locatie of lees verder om meer te weten te komen over onze diverse mogelijkheden.

Fotoreportage inclusief huwelijksfeest

Zoekt u een fotoshoot locatie voor uw huwelijk of huwelijksfeest? Dan kunnen wij de mooiste dag van uw leven vastleggen middels een prachtige fotoreportage. Is dit direct voorafgaand of tijdens uw huwelijksdag, dan wordt hiervoor door ons geen vergoeding gevraagd. Wenst u echter twee uur voor aanvang van de huwelijksdag een fotoreportage te doen, dan brengen we wel een vergoeding in rekening. Wij horen graag het gewenste tijdstip voor uw fotoreportage. Op zondagen zijn fotoreportages op onze trouwfoto locatie echter niet mogelijk.

Particuliere fotoreportage

Onze fotoshoot locatie is tevens te gebruiken voor een particuliere fotoreportage zonder fotograaf van ons kasteel. Hiervoor dient u een afspraak met ons te maken. Het is namelijk noodzakelijk om voor de fotoreportage te reserveren, omdat er ook evenementen kunnen plaatsvinden in het kasteel. Hierdoor zal een reportage binnen niet mogelijk zijn. Wij bevestigen de reservering op onze trouwfoto locatie 14 dagen voorafgaand aan de fotoreportage indien er geen aanvragen zijn. De particuliere fotoreportage is niet mogelijk op zondagen.

Prijzen

Wilt u op onze fotoshoot locatie een fotoreportage schieten? Hieronder hebben wij voor u op een rij gezet wat onze specifieke prijzen zijn. Zo zijn de kosten voor een fotoreportage-arrangement:

Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
op basis van 1-1,5 uur; € 250,00
op basis van 2 uur; € 300,00
inclusief aanwezigheid gastheer/gastvrouw
maximaal 4 personen (binnen, rondom het kasteel én parkeerplaats)

Als u nog vragen heeft over onze tarieven of overige vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Boek onze fotoshoot locatie

Boek nu een fotoshoot op een van de meest bijzondere trouwlocaties, zodat u straks een prachtige set foto’s heeft. U kunt telefonisch contact opnemen via (0416) 85 88 58, een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl of ons contactformulier invullen. Op onze fotoshoot locatie zal u ongetwijfeld de mooiste fotoreportages maken.